Actiune preventiva si corectiva de intretinere pe unele boilere electrice de 220 sau 300 de litri, produse de Ariston Group intre anii 2007-2015

Ariston Group a fost intodeauna dedicata mentinerii celor mai inalte nivele de siguranta, calitate a productiei si fiabilitate pentru toate produsele sale. Din acest motiv, Ariston Group a decis din proprie initiativa sa lanseze o campanie de intretinere preventiva pe anumite boilere electrice in toata Uniunea Europeana.

Ca urmare a incidentelor aparute in Franta, implicand anumite modele, procedurile noastre de monitorizare a calitatii ne-au permis sa identificam un risc de supraincalzire a componentelor electrice din zona capacului frontal, risc accentuat de instalarea necorespunzatoare sau lipsa de intretinere periodica, implicand boilere electrice de 200 si 300 de litri produse intre anii 2007 si 2015. In unele cazuri rare, aceasta poate cauza un risc potential de incendiu al boilerului.

Modelele sunt boilerele de pardoseala cu capacitate de 200, 250 si 300 de litri sub marca Ariston.

PENTRU A VERIFICA DACA PRODUSUL ESTE IMPLICAT, URMATI PASII URMATORI:
Introduceți cele 11 de caractere ale seriei produsului dvs.
aflați unde puteți găsi codul format din 21 de caractere

Vă rugăm să parcurgeți în întregime Notificarea de Confidențialitate


Apasati aici pentru a gasi informatii despre cum sa gasiti seria

Sunati la numarul cu tarif normal +40 373 788 276 – intre orele 9 – 20, Luni – Vineri, ca sa primiti toate informatiile necesare. O firma de service autorizata va efectua operatiunile de intretinere necesare..

SERIA PRODUSULUI DVS.

Nu este implicat. Puteti folosi boilerul dumneavoastra electric in mod obisnuit.

Ne cerem scuze pentru inconvenient.

SERIA PRODUSULUI DVS.

Este implicat.

Exista un risc de supraincalzire a componentelor electrice din zona capacului frontal. Riscul este accentuat in cazul instalarii in conditii care nu corespund reglementarilor sau in lipsa intetinerii corespunzatoare. In cazuri exceptionale exista riscul de incendiu al produsului.

Va invitam sa sunati la numarul pe care il gasiti pe site-ul web al producatorului pentru a programa o interventie a unui Centru de Asistenta Tehnica.

## MNT_LETTURA_SERIALE ##